Facebook

Tandarts Culemborg

Bij onze tandartsenpraktijk bent u verzekerd van de beste en meest betrouwbare mondzorg in Culemborg. Een mooi en gezond gebit hebben en behouden is immers voor de meeste mensen zeer belangrijk, en is ook belangrijk voor uw algemene gezondheid. De tandarts in Culemborg zorgt voor moderne en professionele behandelingen, in een prettige sfeer.

Persoonlijke aandacht van uw Culemborg tandarts

Komt u voor het eerst? Dan staat een goed en vriendelijk gesprek voorop.
De praktijk wordt gerund door de ervaren tandartsen Dennis Webhofer en Daisy–Joyce Hendrix.
Daarnaast bestaat het team uit vaste preventie-assistentes en een mondhygiëniste. Tevens wordt er nauw samengewerkt met de tandtechnicus. Bekijk het team.

Angst, of lang niet bij de tandarts geweest?

Tijdens de kennismaking kunt u uw wensen en eventuele angsten kenbaar maken. Bij deze tandarts in Culemborg heeft u altijd een vaste tandarts, die echt de tijd voor u heeft. Persoonlijke aandacht staat immers voorop! De frisse praktijk maakt gebruik van de meest moderne apparatuur en voorafgaand aan de behandeling vindt een duidelijke uitleg plaats. Vanzelfsprekend verwoordt de tandarts ook tijdens de behandeling waar hij of zij mee bezig is. Bekijk alle behandelingen.

Met de kids naar tandarts Culemborg? Gewoon Gaaf!

Ook kinderen zijn van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Culemborg. Er is zelfs een speciale kinderhoek waarbij kinderen zich goed kunnen vermaken als ze eventueel moeten wachten. Speciaal voor kinderen gebruiken wij de Gewoon Gaaf-Methode. Deze kent een unieke aanpak voor kinderen vanaf 0 jaar! Eventueel kunnen de kleintjes al op de stoel bij papa of mama beginnen met het “tellen van de tandjes”. De gratis app met poetstimer en het tandenpoetslied maken het poetsen ook nog eens extra leuk!

tandarts culemborg