Facebook

Vacature

Op dit moment hebben wij twee leuke vacatures:

1.De eerste vacature betreft een assistente/preventie-assistente vacature. Deze vacature betreft een combinatiefunctie met doorgroeimogelijkheden! Je assisteert bij de tandartsen aan de behandelstoel om samen tot een mooi resultaat te komen. Mocht je ook deelbehandelingen kunnen uitvoeren dan is dit erg prettig, maar het is geen pré. Wij kunnen je dit alsnog leren als je dat leuk vindt. Hiervoor mag je van ons ook de benodigde cursus volgen indien nodig. Ook andere certificeringen en vervolgopleidingen zijn bespreekbaar. Het is een allround baan met eigen leuke verantwoordelijkheden binnen ons team. Vereiste is dat je in het bezit bent van een diploma tandartsassistente

2. Een (paro-)preventie assistente vacature. Voor de uitbreiding van ons team naar zijn we op zoek naar een (paro-)preventie assistente die kan reinigen voor 2 tot 5 dagen per week(aantal dagen en welke zijn bespreekbaar). De (paro-)preventie assistente draait haar eigen programma met eigen patiënten.

Neem bij eenvoudig contact op via een appje op 0641468404 of mail je CV naar: info@tpculemborg.nl.

Wij bieden:

– Uitstekend salaris en voorwaarden – meer dan uw huidige werkgever.
– Een gedreven en ervaren team dat goed op elkaar is ingespeeld
– Maar vooral bieden we een open, gezellige en toekomstgerichte baan,
waarin bijscholing en zelfontwikkeling vanzelfsprekend zijn.

Maar eigenlijk willen we vooral kennis met je maken! Stuur een mailtje naar tandartswebhofer@hotmail.com of stuur even een app naar 0641468404 en dan zetten wij de koffie/thee voor je klaar.

Tot snel!