Facebook

Vacature

Tandartsenpraktijk Culemborg is een jonge, moderne en succesvolle praktijk met veel tevreden patiënten. Met zijn allen werken we hard om optimale zorg mogelijk te maken. Dit uit zich ook in erg goed salaris, bij ons zul je meer verdienen dan bij een gemiddelde praktijk.

  • Wil jij doorgroeien? Dat kan zeker we gaan om de 6 maanden aan tafel om je wensen te bespreken.

 

  • Maak je je zorgen om je pensioen? Ook dat hebben we voor je goed geregeld.

 

  • Ben je toe aan vakantie? Bij ons het je meer dan een gemiddeld aantal vakantiedagen.

 

  • Wil je meer doen dan assisteren alleen? Dus wil je restaureren, sealen, reinigen of andere behandelingen uitvoeren dan is dit ook bespreekbaar. Tandarts Dennis en tandarts Daisy-Joyce zullen je hierin begeleiden en ondersteunen.

 

  • Toe aan onstspanning? Twee keer per jaar gaan we iets leuks doen met zijn allen, dat hoeft niet persé tandheelkundig gerelateerd te zijn;-).

Op dit moment hebben wij twee leuke vacatures in onze praktijk in Culemborg:

1.De eerste vacature betreft een omloopassistente/assistente vacature. Volg je de BBL opleiding en zoek je een stage plek? schroom dan ook niet om contact op te nemen. Deze vacature betreft een combinatiefunctie met doorgroeimogelijkheden! Je assisteert bij de tandartsen aan de behandelstoel(of verzorgd de omloop) om samen tot een mooi resultaat te komen. Alle vervolgopleidingen zijn bespreekbaar en mogen gevolgd worden. Het is een allround baan met eigen leuke verantwoordelijkheden binnen ons team. Wil je de BBL opleiding gaan volgen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

2. Een (paro-)preventie-assistente vacature. Voor de uitbreiding van ons team naar zijn we op zoek naar een (paro-)preventie-assistente die kan reinigen voor 2 tot 5 dagen per week(aantal dagen en welke zijn bespreekbaar). De (paro-)preventie assistente draait haar eigen programma met eigen patiënten en ook hier geldt alle vervolgopleidingen zijn bespreekbaar.

Wij bieden:

– Uitstekend salaris en voorwaarden.
– Een gedreven en ervaren team dat goed op elkaar is ingespeeld
– Maar vooral bieden we een open, gezellige en toekomstgerichte baan,
waarin bijscholing en zelfontwikkeling vanzelfsprekend zijn.

Maar eigenlijk willen we vooral kennis met je maken! Stuur een mailtje naar tandartswebhofer@hotmail.com of stuur even een app naar 0641468404 en dan zetten wij de koffie/thee voor je klaar.

Tot snel!