Facebook

Vacature

Op dit moment hebben wij drie leuke vacatures:

1.De eerste vacature betreft een assistente/preventie-assistente vacature. Volg je de BBL opleiding en zoek je een stage plek? schroom dan ook niet om contact op te nemen. Deze vacature betreft een combinatiefunctie met doorgroeimogelijkheden! Je assisteert bij de tandartsen aan de behandelstoel om samen tot een mooi resultaat te komen. Mocht je ook deelbehandelingen kunnen uitvoeren dan is dit erg prettig, maar het is geen pré. Wij kunnen je dit alsnog leren als je dat leuk vindt. Hiervoor mag je van ons ook de benodigde cursus volgen indien nodig. Ook andere certificeringen en vervolgopleidingen zijn bespreekbaar. Het is een allround baan met eigen leuke verantwoordelijkheden binnen ons team. Vereiste is dat je in het bezit bent van een diploma tandartsassistente. Wil je de BBL opleiding gaan volgen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

2. Een (paro-)preventie assistente vacature. Voor de uitbreiding van ons team naar zijn we op zoek naar een (paro-)preventie assistente die kan reinigen voor 2 tot 5 dagen per week(aantal dagen en welke zijn bespreekbaar). De (paro-)preventie assistente draait haar eigen programma met eigen patiënten.

3. Een balie-assistente. Wij zoeken voor 3 of meer dagen in de week een gezellige balie-assistente die al ervaring heeft in de tandartspraktijk of een tandartsassistente die ook balie werkzaamheden wilt vervullen. De werkzaamheden bestaan met name uit het inplannen van afspraken, verwijsbrieven uitprinten en versturen, beantwoorden van de telefoon en de e-mail, notuleren etc. Je ontvangt de patiënten en bent het visiteplaatje van de praktijk. Ook houd je je bezig met licht administratief werk. Neem bij eenvoudig contact op via de mail: info@tpculemborg.nl.


Wij bieden:

– Uitstekend salaris en voorwaarden – meer dan uw huidige werkgever.
– Een gedreven en ervaren team dat goed op elkaar is ingespeeld
– Maar vooral bieden we een open, gezellige en toekomstgerichte baan,
waarin bijscholing en zelfontwikkeling vanzelfsprekend zijn.

Maar eigenlijk willen we vooral kennis met je maken! Stuur een mailtje naar tandartswebhofer@hotmail.com of stuur even een app naar 0641468404 en dan zetten wij de koffie/thee voor je klaar.

Tot snel!