Facebook

Betalingen

Administratie is voor weinig mensen een geliefde bezigheid. Ook wij zijn in onze praktijk liever met u bezig, dan met onze administratie. Daarom hebben wij de facturering aan Fa-med uitbesteed.

Houdt u er rekening mee dat u na elke behandeling een factuur ontvangt van Famed. Neem voor het aanvragen van gespreide betaling ook contact op met Fa-med.

Ongeacht welke tandartsverzekering u heeft, claimt Fa-Med uw tandartskosten rechtstreeks bij uw verzekeraar. Als u niet volledig verzekerd bent, betaalt u alleen het niet verzekerde deel. Wel zo gemakkelijk!

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.
Voor vragen over uw nota verwijzen wij u naar de veelgestelde vragen van Fa-med. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u middels de gegevens hiernaast contact met Fa-med opnemen.

Fa-med

Website: www.notavanfamed.nl E-mail: callcenter@famed.nl Bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 18:00 uur. Telefoon algemene vragen: 0900 – 0885 (€ 0,15 per minuut). Telefoon duplicaatnota aanvragen: 0900 – 0882 (€ 1,30 per gesprek).

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker.